viernes, 24 de enero de 2014

Les Valls d'Àneu, turisme familiar a Fitur


El segell Destinació de Turisme Familiar (DTF) va ser creat per distingir els municipis més sensibles a aquest tipus de demanda turística i que ofereixen més serveis i activitats pensats per a les famílies amb nens. A l'edició de Fitur d'aquest any es presenta l'últim municipi que s'incorpora a la llista. Com a gran novetat, és la primera destinació que no és de costa, sinó d'alta muntanya. Parlem de les Valls d'Àneu, una entitat que integren els ajuntaments d'Alt Àneu, Esterri d'Àneu, la Guingueta d'Àneu i Espot, al Pallars Sobirà.
Actualment, l'Agència Catalana de Turisme està treballant en la certificació d'establiments d'allotjament, restauració i lleure de Muntanyes de Prades, que d'aquesta manera fa camí per convertir-se en la quinzena destinacio que obté el segell de Turisme Familiar.

El sello Destinación de Turismo Familiar (DTF) se creó para distinguir a los municipios más sensibles en este tipo de demanda turística y que ofrecen más servicios y actividades pensados para las familias con niños. En la edición de Fitur de este año se presenta el último municipio que se incorpora a la lista. Como gran novedad, es el primer destino que no es de costa, sino de alta montaña. Nos referimos a les Valls d'Àneu, una entidad que integran los ayuntamientos de Alt Àneu, Esterri d'Àneu, la Guingueta d'Àneu y Espot, en el Pallars Sobirà. Actualmente la Agencia Catalana de Turismo está trabajando en la certificación de establecimientos de alojamiento, restauración y ocio de Muntanya de Prades, que de esta manera aspira a convertirse en el decimoquinto destino que obtiene el sello de Turismo Familiar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario