jueves, 27 de diciembre de 2012

Guía Danielink 14: Gerdar

Hotel "Els Avets"

És difícil trobar un allotjament en un entorn més privilegiat. El nom de l'establiment potser no és el més original, però sí que és ben descriptiu. L'hotel "Els avets" està situat a l'entrada de l'avetosa més gran de la Península Ibèrica, un bosc en el qual podem fer rutes com la que us proposàvem en el post anterior. La Mata de València i el bosc del Gerdar ens esperen al peu del port de la Bonaigua, a pocs kilòmetres del telecadira de La Peülla de l'estació d'esquí de Baqueira-Beret i a les portes del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. A la mateixa zona, una alternativa més econòmica i modesta, però molt recomanable, és el refugi del Gerdar. Disposa de 26 places i està guardat tot l'any

Es difícil encontrar un alojamiento en un entorno más privilegiado. El nombre del establecimiento quizá no es el más original, pero al menos es descriptivo. El hotel "Els avets" (en la foto) está situado en la entrada del abetal más grande de la Península Ibérica, un bosque en el que podemos hacer rutas como la que os proponíamos en el post anterior. La Mata de València y el bosque del Gerdar nos esperan a los pies del puerto de la Bonaigua, a pocos kilómetros del telesilla La Peülla de la estación de esquí de Baqueira-Beret y a las puertas del Parque Nacional de Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. En la misma zona, una alternativa más económica y modesta, pero también muy recomendable, es el refugio del Gerdar. Tiene 26 plazas y está guardado todo el año.

There are two nice places to sleep if you plan to visit the forest we talked you about in our last post, Mata de València and Bosc del Gerdar, which is the biggest fir forest south of the Pyrenees. One is "Els avets" hotel (in the picture), located near to Baqueira-Beret ski station and Aigüestortes and Estany de Sant Maurici National Park. The other is Gerdar refuge, a modest and cheaper place, but also recommendable.It has 26 beds and it opens all year long.

   

dossarrios@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario