jueves, 1 de noviembre de 2012

Guía Danielink 6: Refugi dera Honeria


A la guia Danielink per saber on menjar i on dormir al Pirineu us volem oferir algunes propostes d'allotjament per gaudir dels millors boscos de tardor que vam citar en el post anterior. Comencem per la vall d'Aran amb el refugi dera Honeria, una bona aposta per conèixer la vall de Toran i el no gaire llunyà bosc de Carlac. Aquest refugi, situat a la vall de Toran, és accessibe en cotxe i s'hi arriba anant fins a Pontaut, a la carretera principal que porta a França, i agafant allà el desviament cap a Canejan. El refugi està situat a 1.050 metres d'altitud, té capacitat per a 30 persones i està obert tot l'any. És un dels finals d'etapa de la travessia Eth Setau Sagèth (El Setè Segell), que fa la volta a la Vall d'Aran. Encara que no us hi allotgeu, és un lloc molt acollidor per prendre un cafè a un preu raonable al costat de la xemeneia, o a la terrassa si fa bon temps. Té menú del dia.
http://www.refugiohoneria.com/

En la guía Danielink para saber dónde comer y dónde dormir en el Pirineo os queremos hacer algunas propuestas de alojamiento para disfrutar de los mejores bosques en otoño que citamos en el post anterior. Comenzamos por el valle de Aran con el refugio dera Honeria, una buena apuesta para conocer el valle de Toran y el cercano bosque de Carlac. Este refugio, situado en el valle de Toran, es accesible en coche y se llega desde Pontaut, en la carretera principal a Francia, cogiendo el desvío hacia Canejan. El refugio está situado a 1.050 metros de altitud, tiene capacidad para 30 personas y está abierto todo el año. Es uno de los finales de etapa de la travesía Eth Setau Sagèth (El Séptimo Sello), que rodea el Valle de Aran. Aunque no os alojéis allí, es un lugar muy acogedor para tomar un café a un precio razonable al lado de la chimenea, o en la terraza si hace buen tiempo. Tiene menú del día.
http://www.refugiohoneria.com/

Danielink guide about where to sleep and where to eat in the Pyrenees wants to show you some places to stay while you visit the forests we described in the last post. We start talking about Honeria refuge in the Vall d'Aran. From this place you can visit Toran valley and Carlac forest. Honeria refuge (1.050 m.) is placed in Toran valley. You can arrive there driving to Pontaut and then taking the road to Canejan. It's open all year long and even if you don't sleep there, yoy can enjoy a nice coffee by the fireplace, or out in the terrace if the weather is good. Honeria is part of the Setau Sagèth (Seventh Stamp) trail, which surrounds Vall d'Aran.
http://www.refugiohoneria.com/

2 comentarios:

  1. Només llegint la teva recomanació ja em venen al cap molt bones sensacions.
    Prenc nota.

    ResponderEliminar
  2. Hola Ciuri! La veritat és que és un lloc molt agradable. Té una xemeneia i s'hi està molt bé després d'una excursió. I el guarda és molt amable i ens va explicar on trobar una cascada que té fotografiada al menjador. Era una ruta fàcil pel GR-211 i vam poder anar amb la nena a la motxilla. Una abraçada
    Marta

    ResponderEliminar