jueves, 12 de julio de 2012

Menys turistes al Pirineu de Lleida


   

El mes de juliol no ha començat de la millor manera pel que fa a les expectatives turístiques al Pirineu de Lleida. Durant la primera quinzena de juliol l'ocupació ha disminuït fins el 15%, i aquesta davallada s'ha notat especialment a la Vall d'Aran. Això ha fet que indrets tan coneguts com la cascada del Saut deth Pish (a la foto) estiguin rebent menys visitants del que és habitual. Des de la Federació d'Hostaleria de Lleida han atribuït el descens a la manca de promoció de les comarques de muntanya a l'estranger. Esperem que les coses millorin a mesura que avanci l'estiu!


El mes de julio no ha empezado de la mejor manera para las expectativas turísticas del Pirineo de Lleida. Durante la primera quincena de julio la ocupación ha disminuido hasta un 15%. Este descenso se ha notado especialment en la Vall d'Aran, así que lugares tan conocidos como la cascada del Saut deth Pish (en la foto) están recibiendo menos visitantes de lo habitual. Desde la Federación de Hostelería de Lleida han atribuido la caída del turismo a la escasa promoción de las comarcas de montaña en el extranjero. Esperemos que las cosas mejoren a medida que avance el verano.


Pirineu de Lleida is getting less visitors than usual this year. In the first two weeks of July tourism occupation has fallen 15%. The hotel industry in Lleida believes this is due to the bad promotion of the Pyrenees outside Catalonia and Spain. In the picture, Saut deth Pish waterfall, in Vall d'Aran.


   

1 comentario:

  1. Esperem que millori l'ocupació a la zona de Lleida. Realment s'ho mereixen, perquè tenen una oferta d'esports d'aventura, activitats de natura i allotjament rural molt completa, de les millors que he vist en tot l'estat! Jo no m'ho perdré enguany, de fet, ja tinc reservada una casa rural a la zona del Pallars Jussà (Cal Soldat) i ja tinc planificades les activitats per fer :)
    Marta

    ResponderEliminar