jueves, 4 de octubre de 2012

Guia Danielink 2 : Hamburgueses a la vora del riu



   

L'hamburguesa s'anomena Escart, en honor de l'encantador poblet que trobem a uns 12 km. del càmping Riberies. Perquè és aquí, al bar d'aquest càmping de Llavorsí, on podem tastar una de les hamburgueses més bones dels Pirineus. El bar, amb dues acollidores terrasses i un personal molt amable, està situat a la vora de la confluència de la Noguera de Cardós amb la Noguera Pallaresa. Una autèntica cruïlla de camins entre les Valls d'Àneu, la Vall de Cardós i la Vall Ferrera. Per tant, un bon lloc per fer una aturada quan aneu d'excursió encara que no us allotgeu al càmping.

La hamburguesa se llama Escart, como el encantador pueblecito que encontramos a unos 12 km. del camping Riberies. Porque es en el bar de este camping de Llavorsí donde podemos degustar una de les hamburguesas más ricas del Pirineo. El bar, con dos acogedoras terrazas y un personal muy amable, está situado en la confluencia del río Noguera de Cardós con la Noguera Pallaresa. Es un cruce de caminos entre las Valls d'Àneu, la Vall de Cardós y la Vall Ferrera y, por tanto, un buen lugar para hacer una parada al ir o al volver de ruta por los Pirineos aunque no os alojéis en el camping.

The bar of Camping Riberies offers one of the best burgers in the Pyrenees. It's placed in Llavorsí, where river Noguera de Cardós meets with Noguera Pallaresa. The burger is called Escart and you can enjoy it after a wonderful walk in the mountains or a day of rafting in Sort.

   

dossarrios@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario